Smm Panel'de Sipariş Verirken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Smm Panel'de Sipariş Verirken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Smm Panel'de Sipariş Verirken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Smm Panel'de Sipariş Verirken Dikkat Etmemiz Gereken Maddeler Aşağıda Verilmiştir

1.Smm Panel'de İlk olarak servisi seçtiğinizde açıklama kısmına bakmak gerekiyor. Açıklamada anlaşılmayan bir şey veya terim varsa destek bölümünden iletişime geçilerek açıklama da anlaşılmayan terimlere sormamız gerekmektedir. Açıklama yazılmamışsa bu konu da uzmanlığınız yoksa yine destek alarak sipariş vermeniz gerekmektedir.

2. Smm Panel'de sipariş verilmeden önce duyurular kısmına bakarak bildirimlere dikkat etmeniz gerekmektedir. Duyurular daima size yol gösterecektir.

3.Her kategorinin her servisin detayı açılır sekmelerde mevcuttur.Tiktok siparişinizi  Instagram siparişiniz için vermemeniz gerekiyor.

4. Çoklu sipariş verecekseniz kesinlikle siparişleriniz arka arkaya seri biçimde vermeyiniz. Aksi halde ya iptal olacaktır ya da sipariş beklemede kalacaktır.

5. Bakiye yüklemede dikkat etmeniz gereken hususlardan bir tanesi de ne ile yükleme yapacağınız. Müşteri bazlı yapılacak en iyi yükleme Paytrhavale seçeneğidir. Komisyon olmadan yükleme yapmanıza olanak sağlar. Paytr seçeği kredi kartı seçeneğinir ve komisyon alacaktır.

6. Servis sürelerini mutlaka öğreniniz. Çünkü her ucuz servis hızlı ve kısmi tamamlanmayacak diye şart yoktur. 

7. Sipariş verirken maksimum ve minimum sipariş miktarlarını kontrol etmeniz yararınıza olacaktır.

8. Sipariş verme konusunda hiç bir bilginiz yoksa mutlaka yardım isteyiniz.

9. Whatsapp destek hattımız  +44 7865 254641